رییس دانشگاه علوم پزشكی بیرجند در این مراسم گفت: سلامت محوری ترین عامل توسعه جامعه است زیرا با وجود سلامت می توانیم جامعه ای خلاق، پویا و سالم داشته باشیم.
'قاسم كریمی' همچنین گفت: 415 مقاله به این همایش ارایه شد و از این تعداد 150 مقاله پذیرفته شد كه 32 مقاله به صورت سخنرانی و 118 مقاله به صورت پوستر در جریان برپایی همایش ارائه می شود.
وی 'پژوهش در سلامت خانواده و محیط، بیماریهای غیرواگیر، بیماریهای عفونی و گرمسیری، تحقیقات بنیادی در سلامت، عدالت، مدیریت و اقتصاد سلامت، گیاهان دارویی و طب مكمل، مراقبتهای بالینی پرستاری و مامایی و آموزش علوم پزشكی' را از محورهای این همایش اعلام كرد.
رییس دانشگاه علوم پزشكی بیرجند ادامه داد: در این محورها در زمینه بیماریهای غیرواگیر 85 مقاله، بیماریهای عفونی و گرمسیری 42 مقاله، تحقیقات بنیادی و سلامت 24 مقاله و مراقبتهای بالینی، پرستاری و مامایی 26 مقاله ارسال ارایه شده و مابقی مربوطه به سایر محورها است.
وی برگزاری كارگاههای تخصصی و آموزشی را از برنامه های جانبی همایش سه روزه پژوهش در توسعه سلامت در بیرجند ذكر كرد.
نایب رییس همایش كشوری پژوهش در توسعه سلامت نیز گفت: برای تحقق سلامت در جامعه باید به پژوهش در توسعه سلامت هویت داده شود و تمام جوانب این حوزه مورد پژوهش و تحقیق قرار گیرد.
'اصغر زربان 'ادامه داد: توسعه فرهنگ پژوهش و ارتقا سطح سلامت جامعه از مهمترین انگیزه های برگزاری این همایش است.
وی با بیان اینكه همایش به منظور آشنایی نسل جوان، مردم و اساتید با پژوهشهای حوزه سلامت برگزار می شود اظهار داشت: در این راستا مردم با آخرین دستاوردهای علمی دانشگاهها در این حوزه آشنا می شوند.
او گفت: همایش ملی پژوهش در توسعه سلامت تا 18 اسفند ماه جاری ادامه دارد.
665/110